Кажете за колко време или там километра ви стопля парното на колата, че моето нещо се представя много слабо. Мнооого бавно загрява и колата и парното много късно почва да духа топло!
Известие
Collapse
No announcement yet.
Колко бързо ви стопля парното и колата !?
Collapse
X
-
И аз съм с Алфа 146, 1,6 боксер същия месец и година, парното стопля бавничко, едва на първото деление над 40С (т.е. между 40 и 80С) започва духа топло, разбирай 2-3 км му трябва, натисни копчето за вътрешна циркулация на въздуха в купето, от ляво на копчето за климатика, ще усетиш разлика към по-добро.
Comment
-
Моята започва да духа/брей че приятна дума/ топло още на 40 градуса на ДВГ, но пък до 40 са си 2-3 км. /при нас няма светофари и н атоварени кръстовища/. Принципно си карам на климатроник /автоматичен климатик/ и 20-тина сек. след запалването почва да ми духа топло
Mitsubishi Outlander
Mitsubishi Space Star
Daihatsu Terios
Comment
-
Ами ако каже някой как се сваля радиаторчето и как се чисти!
Ще съм доста благодарен, а пък ако някой има вече опит и може да помогне - ще почерпя
П.С. -нямам фреон в момента в системата на климатика - може ли от това да е?Alfa Romeo 145 1,6 Boxer 12.95
Comment
-
Колега ти си обикновен климатик който нма нищо общо с парното смени си термостата и нещата ще е оправятFiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
Comment